Puaskan Isteri | Hebat Di Ranjang | Hingga Orgasma

Puaskan Isteri | Hebat Di Ranjang | Hingga Orgasma.Ini merupakan preview ebook terbaru tentang niche rumah tangga yang sedang hangat di perkatakan iaitu ebook yang bertajuk Puaskan Isteri.Khas untuk suami dan juga bakal suami.

                                      

Berikut adalah, antara isi kandungan Ebook Puaskan Isteri :

1. Bagaimana cara buat wanita mencapai orgasma.

2. Kenapa anda perlu menghayati proses memberi orgasme. 

3. Bagaimana cara anda berkomunikasi boleh menyebabkan 
isteri anda berkata “aaah! abang abang dah naaakk....!!!” 
atau berkata “la, dah habis ke?”

4. Kenapakah orgasma isteri sukar difahami?

5. Bagaimana wanita menggambarkan orgasma di 
dalam hidup mereka.

6. Fakta menarik: ramai isteri tidak mengenali orgasma 
kerana suami mereka tidak pernah memuaskan hati mereka.

7. Bagaimana bentuk "rangsangan yang isteri anda nak".

8. Kepada wanita: jika anda ada suami yang tidak pandai 
memberi klimaks kepada anda, baca muka surat 6. 
Inilah realitinya.

9. 2 halaman yang patut anda cetak supaya anda boleh 
selitkan sembunyi-sembunyi ke dalam beg bimbit isteri anda.

10. Kenapa klip 3gp yang anda tengok itu tidak boleh 
mengajar anda mengenai seks. Jika anda rasa melihat video 
lucah sudah cukup untuk belajar - fikirkan lagi. 
Mereka menipu anda hidup-hidup.
Untuk mengetahui dengan lebih lanjut Download PERCUMA ebook Puaskan isteri versi perview sekarang di bawah ini:


Tahu tak ? Kalau jawab 4 soalan mudah macam Heliza ini,anda mungkin memenangi RM20,000
Dah lihat kereta Proton terbaru yang hangat diperkatakan sekarang ? Memang betul-betul onz!
Pernah tak tengok kecomelan,kelembutan dan kasih sayang dipaketkan dalam 90 saat ?

4 ulasan :

redlomo berkata...

bukan yang akan laris dipasaran ne.. heheh

FazMas berkata...

Fuhh!.. Macam best jer.. Harga pun murah jer.. :-D

Aiman Firdauss berkata...

Yup harga murah,boleh dapatkannya.

Sya berkata...

www.senyum.my ada segalanya..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
==>> TERIMA KASIH DI UCAPKAN KERANA MEMBACA BLOG INI,,,Klik LIKE... ! UNTUK SUPPORT PAGE INI,,,