Trafik Blog Meningkat Minggu Ini

Salam semuanya kepada yang singgah untuk membaca entry ini.Bukan untuk menunjuk-nunjuk tapi sekadar berkongsi kepuasan sebagai seorang blogger bila blog di kunjungi ramai pengunjung.Trafik Blog Meningkat Minggu Ini
secara mendadak mungkin disebabkan keyword blog ini hits dalam carian google.

Trafik Blog Meningkat Mingg Ini

Macam tak percaya kerana sebelum ni hanya 100 unique visitor sehari

BLOG MANAGER
  • Aiman Firdauss Blog


TOTAL VIEWS THIS WEEK   4992TOTAL UNIQUES THIS WEEK






























































































K

DateUniquesViews
Dec-26310468
Dec-27516791
Dec-2810541627
Dec-29467743
Dec-30615975
Dec-3113501934
Jan-01680970
Total49927508


Harap-harap trafik blog ini terus meningkat baru bersemangat nak blogging he he....Sape nak blogwalking silakan sama-sama kita meriahkan lagi...
Puaskan Isteri Di Ranjang...!!!
Mencari Kerja Di Rumah...!!!

12 ulasan :

sohibul mikrat berkata...

bgs artiklel nya gan...

✿A I N A A✿ berkata...

wahhh tingginyaaaa.. ena punya jatuh sikit sebab aritu lama tak update blog.. hehehe

Aiman Firdauss berkata...

Terima Kasih...sekadar berkongsi info.

Aiman Firdauss berkata...

Nanti tinggi la tu trafiknya...teruskan usaha.

Maisarah Azmi berkata...

bgusnya trafik blog ini..tinggi. teruskan pencapaian anda

Aiman Firdauss berkata...

TQ...biasa je trafik jika nak di bandingkan dengan top blogger

Katak Comel berkata...

pergh..
gile tggi uv..
terbaik!!!

Aiman Firdauss berkata...

Thanks...atas pujian anda.

SCG Owner AnirahAzuri berkata...

fuyyyoo.. tinggi tu... Ni jeles ni... :)

Aiman Firdauss berkata...

xde setinggi mana,cuma ada peningkatan je...

CIK TOM berkata...

tahniah! pasni insyaAllah akan makin up dan up trafik..

Aiman Firdauss berkata...

Terima Kasih,harap mcm tu lah hendaknya...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
==>> TERIMA KASIH DI UCAPKAN KERANA MEMBACA BLOG INI,,,Klik LIKE... ! UNTUK SUPPORT PAGE INI,,,