Statistik Pengunjung Blog Hari Ini

Salam semuanya,terima kasih diucapkan buat si pembaca entry ini.Bukan nak menunjuk tapi sekadar nak berkongsi Statistik Pengunjung Blog Hari Ini yang tidak seberapa jika dibandingkan dengan blogger lain.



Tapi apa-pun target untuk 1500 uniques visitor dalam masa sehari masih tak layak nak apply innity.Ini sekadar menyuntik semangat untuk update entry lagi agar lebih baik.

BLOG MANAGER
  • Aiman Firdauss Blog
TOTAL UNIQUES TODAY
TOTAL VIEWS TODAY

HourUniquesViews
0:0087111
1:003549
2:002329
3:002637
4:00914
5:00610
6:00812
7:003354
8:0079143
9:00110173
10:0087130
11:006190
12:0055103
13:0077119
14:0099172
15:00135217
16:0096161
17:0068122
18:0068103
19:0072115
20:00127201
21:00100168
22:0072105
Total15332438

Kalau boleh maintain trafik macam ni,mudah agaknya nak dapat BE.Satu hal lagi kita merasa puas bila ramai pengunjung yang lihat blog kita.Rasa hasil kerja kita di hargai.
Puaskan Isteri Di Ranjang...!!!
Mencari Kerja Di Rumah...!!!

2 ulasan :

nini berkata...

wow...ramainya.....cane buat ek..hehe

Aiman Firdauss berkata...

Ada lah sikit trafik yg datang,ikuti tutorial kat sini mungkin dapat membantu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
==>> TERIMA KASIH DI UCAPKAN KERANA MEMBACA BLOG INI,,,Klik LIKE... ! UNTUK SUPPORT PAGE INI,,,