Doa Khusus Wanita Mengelakkan Rogol Dan Cabul

Terdapat Doa Khusus Wanita Mengelakkan Rogol Dan Cabul bagi kaum wanita samada dewasa dan kanak-kanak untuk mengelakkan mereka dari terperangkap dalam situasi ini dan lebih dahsyat lagi deraan seks yang diakhiri dengan pembunuhan.


Ingin saya utarakan satu lagi doa sohih yang dibaca oleh isteri Nabi Ibrahim a.s (iaitu Siti Sarah) yang menyebabkan para lelaki zalim termasuk rajanya melarikan diri, saya sertakan sekali sumber rujukannya dari hadis Nabi s.a.w.

                        
         اللّهُمَّ اِنْ كُنْتَ تَعْلَمُ اني آمَنْتُ بِكَ وَبِرَسُولِكَ وَأَحْصَنْتُ فرجي إِلاَّ على زوجي فَلاَ تُسَلِّطْ عَلَىَّ الْكَافِرَ    

DALAM SEBUTAN RUMI : ALLAHUMMA IN KUNTA TA’LAMU INNI AAMANTU BIKA, WA BIRASULIKA WA AHSONTU FARJI ILLA ‘ALA ZAWJI FALA TUSALLIT ‘ALAYYA AL-KAFIR WA AZ-ZALIM

Ertinya :Ya Allah,jika engkau mengetahui bahawa aku beriman kepada Mu dan Rasul Mu, dan aku menjaga kehormatanku hanya untuk suamiku, maka lindungilah aku daripada dikuasai oleh orang-orang kafir dan zalim”(Riwayat Al-Bukhari,no 2104,2/722; Sunan Al-Baihaqi,5/97;Musnad ahmad,2/403;Fath Al-Bari,6/393;Umdat Al-Qari, 12/30;Sohih)

Semoga ia dapat dihafaz dan di amalkan oleh semua wanita Muslimah,Cuma jangan lupa bahawa doa ini bersifat tawassul dengan amal soleh anda,iaitu apabila diikat dengan imannya dengan Allah s.w.t dan RasulNya dan telah dijaga kehormatannya dan sudah tentu auratnya. 

Justeru, seolah-olah kemakbulan doa ini juga diikat tentang kewajiban untuk beriman dengan Allah dan rasulNya dan menutup aurat anda. Tanpanya, doa ini masih amat digalakkan untuk dilakukan, cuma jaminan seolah-olah lebih pasti bagi yang apa yang dikatanya (dalam doa ini) menepati apa yang sebenarnya penampilan fizikal anda.

Justeru,jika berbaju kebaya terbelah,baju sendat menampakkan susuk tubuh, berpakaian nipis seolah telanjang, bersolek canggih seperti artis bukan Islam..sudah tentu doa ini sahaja belum cukup mampu menjaga anda.Bukan kerana Allah s.w.t tidak mampu, tetapi Allah s.w.t tidak anggap wanita itu layak dek kerana kedegilannya sendiri.

Puaskan Isteri Di Ranjang...!!!
Mencari Kerja Di Rumah...!!!

5 ulasan :

Kucing Hitam berkata...

wanita sekali tlg salin yea
http://long-cham.blogspot.com/

✿AINAA ROSEBERRY✿ berkata...

ena minta copy ye doa2 tu.. ena nak amalkan, takut zaman sekarang ni... hurmmm

Tanpa Nama berkata...

Нi there ѵery cool site!! Man .. Beautiful .
. Wondeгful .. I'll bookmark your web site and take the feeds also? I'm
sаtisfіed to fіnd а lot of helpful infoгmation here
wіthin thе submit, we'd like work out extra techniques on this regard, thank you for sharing. . . . . .

my page ... porte serviette

Aiman Firdauss berkata...

@Tanpa Nama

Thank you above your praise may giving benefit...

Aiman Firdauss berkata...

@✿AINAA ROSEBERRY✿

Boleh Ena,sememangnya untuk sharing bersama...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
==>> TERIMA KASIH DI UCAPKAN KERANA MEMBACA BLOG INI,,,Klik LIKE... ! UNTUK SUPPORT PAGE INI,,,