Semakan Online e-Penyata Gaji

Dunia di hujung jari kini.Tak perlu bersusah payah pergi beratur panjang di mana-mana pejabat untuk membuat Semakan Online e-Penyata Gaji (slip kakitangan kerajaan) sekarang.


Biasanya dalam masa 1 hari sebelum gaji,slip gaji bulan berkenaan sudah dipaparkan dalam laman portal berkenaan.Untuk akses ke laman berkenaan secara semakan online,pengguna kali pertama perlu mendaftarkan diri mereka.Untuk membuat Semakan Penyata Gaji Online anda boleh terus ke laman berkenaan di www.anm.gov.my untuk terus mengakses  semakan online

Disini ianya lebih memudahkan kita untuk membuat semakan penyata gaji secara online.Selain anda boleh buat semakan gaji online,anda juga boleh menyemak penyata pendapatan tahunan.

Penyata gaji anda juga akan sentiasa ada disini dan bila-bila masa sahaja anda boleh cetak untuk sebarang urusan secara online atau semakan secara online. 

Bagi yang belum pernah mendaftar,anda boleh membuat pendaftaran online melalui pautan yang telah sediakan di bawah ini.


Untuk maklumat lanjut atau sebarang pertanyaan anda boleh emailkan kepada maklumbalas[at]anm.gov.my atau hubungi terus di talian 03 - 8882 1000.
Puaskan Isteri Di Ranjang...!!!
Mencari Kerja Di Rumah...!!!

Tiada ulasan :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
==>> TERIMA KASIH DI UCAPKAN KERANA MEMBACA BLOG INI,,,Klik LIKE... ! UNTUK SUPPORT PAGE INI,,,