Bangga Tunjuk Gambar 'BEROMEN' Di Facebook

Bangga Tunjuk Gambar 'BEROMEN' Di Facebook-APALAH nak jadi dengan remaja sekarang.


Kami terima ‘printscreen’ satu akaun Facebook mengenai bagaimana sepasang kasih dengan bangganya meletakkan gambar mereka dalam keadaan intim untuk tatapan ramai.Mereka seolah-olah ‘teruja’ dengan kelakuan yang cukup hina itu.


Kita tidak tahu sejauh mana hubungan yang terjalin di antara kedua-duanya – mungkin juga mereka dah bergelar suami isteri namun ia bukan lesen untuk menujukkan rahsia ‘bilik tidur’ mereka untuk tujuan perkongsian ramai.
Anda nilailah sendiri… sumber– MyNewsHub
Puaskan Isteri Di Ranjang...!!!
Mencari Kerja Di Rumah...!!!

2 ulasan :

Fb ads tips berkata...

apa yg nak bangga sangat dgn gambar macam ni ..

Kaki pancing berkata...

la kenapa diblank kan nama dia susah la orang nak terjah keh,keh,keh

Lagi punya sengal kalau orang yang dah kawin pun tak akan letak gambar macam ini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
==>> TERIMA KASIH DI UCAPKAN KERANA MEMBACA BLOG INI,,,Klik LIKE... ! UNTUK SUPPORT PAGE INI,,,