Top up Selepas GST | Masih Untung Lagi

Terima kasih diucapkan kerana membaca entry ini memang ianya menjadi satu bebanan tapi nak tak nak kena bayar juga.Membeli Top up Selepas GST | Masih Untung Lagi merupakan tajuk kali ini yang mungkin anda tertanya-tanya.


Macam mana datangnya untung sedangkan top up rm30 nak kena tambah rm1.80 6% gst.Itu yang perlu anda ambil tahu dan menjadi pengguna bijak dah tahu gst dilancarkan pada top up kenapa tak nak tukar jerr sim kad anda tu.

Mungkin ramai yang dah melihat orang share dekat facebook,twitter dan sebagainya tentang simkad wow Tone Excel ataupun anda sendiri yang tak nak ambil tahu.Macamana yang dikatakan untung boleh lihat perbandingan dibawah ini.


Memang kena bayar 6% gst tapi dengan simkad syarikat telco anda sekarang boleh dapat macam penguna simkad tone excel dapat bila top up.Satu pengiraan untuk anda tahu kita ambil contoh top up rm50.

- Pengguna sim kad Tone Excel top up rm50 dapat free kredit rm20 + 3% money cash back dari nilai top up = rm71.50
- Free kredit rm20 + rm 1.50 money cash back = rm21.50 - rm3% gst
- Dapatlah untung rm18.50
- Dengan nilai top up rm50 anda layak mendapat PA insuran percuma rm100k

Nampak tak perbezaannya sim kad anda gunakan dengan sim kad saya so apa nak tunggu lagi gst akan terus dilaksanakan pada tambah nilai prabayar.Bagaimana nak mendapatkan sim kad ini boleh terus email saya aimanfirdauss@gmail.com.

Boleh juga ke fan page saya atau wassup 019-5963063.

Tiada ulasan :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
==>> TERIMA KASIH DI UCAPKAN KERANA MEMBACA BLOG INI,,,Klik LIKE... ! UNTUK SUPPORT PAGE INI,,,