Cara Mendapatkan BE Dari Nuffnang

Semua rasanya sudah tahu apa itu BE atau buffered earning nuffnang.Tapi bagaimana ingin mendapatkan BE.Persoalan yang sering timbul pada
blogger,ramai merungut kerana pendapatan yang diperolehi adalah ciput.
                                  
Jadi cara yang terbaik adalah dengan Mendapatkan BE.Ini kerana semakin banyak traffic ke blog kita, semakin banyak pendapatan yang kita dapat dan ia tidak bergantung kepada jumlah klik pada iklan. Jadi, macam mana nak dapatkan Buffered Earning? Ini ada tips Cara Mendapatkan BE Dari Nuffnang untuk di kongsikan bersama.

Maintain Traffic
Pastikan traffic ke blog anda maintain walaupun traffic tak tinggi.Ini satu cara peluang anda untuk mendapatkan BE dari nuffnang.

Glitterati
Gliterati adalah status di dalam Nuffnang.Syarat nak mendapatkannya,hanya iklan Nuffnang sahaja yang berada di dalam blog anda.

Posisi Iklan
Posisi iklan seperti yang di arahkan oleh nuffnang,ikuti panduan yang telah di berikan untuk meletakkannya di ruangan blog anda. 

Selalu update Entry Anda
Dengan mengupdate entry selalu, ini akan meningkatkan kepercayaan nuffnang kepada anda.Peluang mendapat BE lebih cerah.

Update Biodata
Selalu update pada biodata di katakan cara untuk mendapatkan BE dari nuffnang.Pernah terbaca pada satu entry,seorang blogger medapat BE selepas update biodata,tapi sejauh mana kebenarannya,tidak dapat di pastikan,yang pasti kita boleh mencuba.

                                 Contoh BE Dari Nuffnang

            CPUV (Cost-per-unique-visit) Campaigns
CampaignBlogStart DateStatusCTRCTR BonusAmount
Maxis Hotlink SOS Top UpAiman Firdauss Blog10 Dec 2012On Going0.52%+1.395.57
HP PrinterAiman Firdauss Blog22 Oct 2012Credited0.00%0.19
Nokia Lumia Asha Year EndAiman Firdauss Blog22 Oct 2012Credited0.03%6.47                                                                  
Puaskan Isteri Di Ranjang...!!!
Mencari Kerja Di Rumah...!!!

31 ulasan :

eimah siti berkata...

nice....=)

Aiman Firdauss berkata...

thanks,,,

Tanpa Nama berkata...

blog saya jana ribu-ribu sudah

sabree hussin berkata...

Selalu jugak buat.. tapi still kadang dapat kadang tak dapat

Budak_NakaL berkata...

nice entri~
selamat berpuase la Tuan rumah..heeee

SCG Owner AnirahAzuri berkata...

perghh nak jugak.. :)

Syamil berkata...

earning baru 90 sen..sedihnya...trafik..meh ke blog aku..

eszairy berkata...

Ok.terima kasih pasal info ni

Aiman Firdauss berkata...

TQ...

Aiman Firdauss berkata...

xpe usaha lg,pasti akan meningkat earnings tu..

Seri Jelita berkata...

Saya newbie..masih banyak kena pelajari. Tapi 3 hari saya struggle terus dapat status glitterati, harap pas ni dapat BE pulak... Thanx for nice info!

Aiman Firdauss berkata...

Welcome..semoga berjaya.

Aril Impian berkata...

Thanks maklumat yg membantu
http://arilimpian.blogspot.com/

hazanis berkata...

nice tips. :)

Aiman Firdauss berkata...

sama2...semoga mendapat manfaat.

Aiman Firdauss berkata...

Tq...tips untuk semua yang membaca entry ini.

FaAz AwAnZ berkata...

baru je tertarik hati dengan nuffnang nih sebab baru je pasang iklan..

Aiman Firdauss berkata...

good luck...

Gift Shoppe berkata...

baru dapat rm1..masih tercari cari caranya..thanks for the info yer.. http://touchofmyheart.blogspot.com/

Aiman Firdauss berkata...

Sama-sama...teruskan berusaha agar dpt banyak BE...

Poi Blogger berkata...

terbaik,, hehe

Cinta hazanis berkata...

wow byknya BE. =)

Aiman Firdauss berkata...

Terima Kasih...

Aiman Firdauss berkata...

Xla banyak mana berbanding top blogger lain,tapi berjaya juga untuk dapat BE ni.

Aniq Bukhary berkata...

Nice....

Aiman Firdauss berkata...

TQ...

Elih TBOE berkata...

Blogger baru mcm sy ni perlukan tips ni hehe..tq

Aiman Firdauss berkata...

Semoga tips ini dapat membantu anda...

Cinta hazanis berkata...

rezeki berblog.:)

MissNadia berkata...

thanks for this info

Experiance Androiders berkata...

Hoho.. info y baik utk saya baru mula... stakat nie 15 sen.. tp ttal kne usaha.. yeah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
==>> TERIMA KASIH DI UCAPKAN KERANA MEMBACA BLOG INI,,,Klik LIKE... ! UNTUK SUPPORT PAGE INI,,,