Rezeki Di Hujung Jari

Di mana ada kemahuan di situ ada jalan merupakan pepatah yang sering kita dengar.Ini merupakan kata semangat untuk kita melakukan perubahan dalam hidup.Mari kita kupas apa yang dikatakan Rezeki Di Hujung Jari untuk pengetahuan anda.


Di dalam kehebatan zaman teknologi yang serba canggih hari ini serta ditambah pula dengan pelbagai media sosial merupakan pemacu untuk kita menjana income secara online.Pelbagai cara dan aktiviti perniagaan boleh kita lakukan.

Menjadi seorang internet marketer,programer,designer,penjual saham,penjual kain,ebook,tshirt dan sebagainya,di zaman teknologi ini tidak lagi mustahil untuk berjaya hanya di hujung jari hanya melalui internet.

Tips untuk berniaga internet,dan menggandakan pendapatan anda:
1. Belajar asas berniaga di internet.
2. Fokus pada satu bidang sehingga berjaya.
3. Lebarkan ‘sayap’ anda kepada pelbagai cabang perniagaan.


Apa yang saya dapat kongsikan disini menjana income secara online atau melakukan peniagaan online berdasarkan minat dan kebolehan anda,apa perniagaan atau produk yang ingin anda pasarkan.Kerana sebelum ini saya menceburi bermacam-macam seperti agent affiliate,dropshift dan sebagainya.

Tapi hasil kurang memberangsangkan,hinggalah saya mengorak langkah dengan menjual tshirt hasil design saya sendiri ternyata ia lebih berkesan dan memberi pulangan yang memberangsangkan.Kesimpulan yang boleh dibuat pilih apa yang ingin anda pasarkan sebagai produk bisnes anda,untuk kita berjaya mesti ada teknik dan ilmu ingin belajar strategi perniagaan internet yang membantu saya menjana income secara online ? lihat Seni Pemasaran Facebook menarik lagi efektik .

Tiada ulasan :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
==>> TERIMA KASIH DI UCAPKAN KERANA MEMBACA BLOG INI,,,Klik LIKE... ! UNTUK SUPPORT PAGE INI,,,